Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Επιστολή του ΑΟΤ στην ΕΣΚΑΘ : «Να ανέβουν στην Γ Εθνική όλες οι ομάδες που μόχθησαν»

Επιστολή έστειλε ο ΑΟΤ στην ΕΣΚΑΘ , ζητώντας να απαιτήσει από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης την άμεση ένταξη όλων των ομάδων που όλο το χρόνο μόχθησαν, αγωνίστηκαν και στήριξαν με την παρουσία τους το θεσσαλικό μπάσκετ, στην ανώτερη κατηγορία .
Αναλυτικά:
«Μετά την οριστική απόφαση της ΕΣΚΑΘ για διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων και ιδιαιτέρως της Α1 κατηγορίας, όπου ο σύλλογός μας συμμετέχει διεκδικώντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την ένστασή μας με τον τρόπο που πάρθηκε μια απόφαση χωρίς να βάλει όλα τα δεδομένα κάτω.

Κατανοούμε τη δύσκολη κατάσταση με την πανδημία της νόσου covid-19 αλλά όλη αυτή η κατάσταση αναπόφευκτα «αδικεί» τόσο την ομάδα μας όσο και τους άλλους διεκδικητές της ανόδου, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον Β όμιλο, από άποψη δυναμικότητας και ποιότητας σε σχέση με τον Α όμιλο της κατηγορίας, κατά γενική ομολογία.

Αναφερόμαστε στο εξής πολύ απλό πράγμα το οποίο θα μπορούσε να διαμορφώσει τελείως διαφορετικά τη βαθμολογική κατάταξη:
Η ομάδα μας είναι η μόνη η οποία αγωνίστηκε τόσο εντός όσο και εκτός με όλους τους συνδιεκδικητές της ανόδου (ΓΣ Γόμφων, ΓΣ Αμπελώνα, ΓΣ Σοφάδων) με απολογισμό 3 νικών και 3 ηττών.
Με λίγα λόγια τα μεταξύ μας αποτελέσματα ήταν στο 1-1 (νίκες-ήττες) για να γίνουμε πιο κατανοητοί. Οπότε είναι λογικό και ευκόλως κατανοητό οι απώλειες να είναι μεγαλύτερες από τους άλλους τρεις συλλόγους του ομίλου οι οποίοι έχουν εκκρεμή παιχνίδια μεταξύ τους.

Εμείς ως Α Ο Τρίκαλα έχουμε μάθει να διεκδικούμε τις νίκες και τα πρωταθλήματα εντός των τεσσάρων γραμμών και όχι με «παρασκηνιακές» πιέσεις σε γραφεία προέδρων και διοικούντων για άμεση ή γρήγορη λύση που να εξυπηρετεί τα συμφέροντά μας και μόνο.

Εμείς λέμε να μην αδικηθεί καμία ομάδα από αυτές που διεκδίκησαν την άνοδο και να ανέλθουν στην Γ Εθνική όλες αυτές οι ομάδες (όσες το επιθυμούν βέβαια) , όπως συνέβη με απόφαση και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης όπου πάρα πολλοί σύλλογοι ανέβηκαν στην Β Εθνική και την Α2 και θα αυξηθούν οι όμιλοι και στην Γ Εθνική.

Στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας με το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής (ΕΣΚΑΘ) και τον πρόεδρο κ. Ντούγκο Δημήτριο σας καλούμε να απαιτήσετε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης την άμεση ένταξη όλων των ομάδων που όλο το χρόνο μόχθησαν, αγωνίστηκαν και στήριξαν με την παρουσία τους το θεσσαλικό μπάσκετ, στην ανώτερη κατηγορία που είμαστε σίγουρα ότι άξια μπορούν να σταθούν και να ανεβάσουν το επίπεδο.»

Μετά τιμής- Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Αθλητικού Ομίλου Τρίκαλα.

12 σχόλια:

 1. Εισασταν κυπελλούχοι????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι μάγοι ήθελαν να ανέβουν Γ εθνική;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Από ποτε ανεβαίνει ή έκτη ομάδα???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Νά ανέβει γρήγορα ο μΑγος γιατί έγινε ΑΟΤ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Και περυσι με την εαλ μοχθησατε πολύ εεε????συγκεντρωθειτε ρε!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κατευθείαν Α1 λέω εγώ γιατί λέγεται ΑΟΤ. Πόσο γελοίοι θεέ μου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Οι μάγοι ναι ο ιμεντασιον ΑΟΤ όχι.... Αρε Βάιο μας διέλυσες την ομάδα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΟΤ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μόνο παρασκηνιακά μπορείτε! Πάρτε το χαμπάρι εσείς εκεί στον ΑΟΤ! Γλύψιμο και τρίψιμο μέχρι να ανεβείτε! Μεχρι εκεί είστε. Γελάει όλη η Θεσσαλία μαζί σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Μετά τις παλινωδίες με Φλαμούλι και Πετρωτό του ιστορικού ΑΟΤ με προτεργατη τον γνωστό.... Τώρα θέλουν και σαν μάγοι να ανέβουν από την έκτη θέση στην Γ εθνική.... Ενώ έπρεπε να παίζουν στο Β τοπικο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Μετά τις παλινωδίες στην μπάλα με Φλαμούλι και Πετρωτό από τον γνωστό.... Τώρα θέλατε και σαν Μάγοι να ανέβετε στην Γ εθνική, ενώ έπρεπε να εισασταν στο Β τοπικο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ο ΑΟΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΟΜΑΤΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.