Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Γιώργος Βλιώρας: «Με το πρόσχημα της κρίσης πήραμε την χειρότερη απόφαση για το άθλημα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βλιώρας, με ανάρτησή του  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , εκφράζει τη δική του άποψη για την  πλήρη αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών.


Αναλυτικά
Της ανόδου .........
η χθεσινή μέρα (29/5/20 ) θα γιορτάζετε στο εξής σαν εθνική γιορτή στον χώρο του μπάσκετ στην χώρα μας . Συνολικά 64 ομάδες ναι καλά διαβάζετε 64 ομάδες ανέβηκαν κατηγορία στα εθνικά πρωταθλήματα της ΕΟΚ . Συνολικά 136 !!!!!!!! ομάδες θα αγωνίζονται σε Α2 , Β , και Γ ΕΘΝΙΚΗ .

 Με το πρόσχημα της κρίσης πήραμε την χειρότερη απόφαση για το άθλημα αυτό που θα δούμε τα επόμενα χρόνια δεν θα έχει προηγούμενο στην υποβάθμιση του αθλήματος . Επικυρώθηκαν βαθμολογίες χωρίς να ληφθούν υπόψη ρεπό που είχαν κάνει ομάδες λιγότερα παιχνίδια που είχαν κάνει άλλες , πιάστηκαν ΚΟΡΟΙΔΑ όσοι πραγματικά είχαν επενδύσει κ άξιζαν την άνοδο ,βγήκαν μάγκες όσοι είχαν μπάρμπα στην κορώνη . Αλήθεια γιατί να επενδύσει κάποιος σε ένα τόσο υποβαθμισμένο προϊόν γιατί να δώσει χορηγία σε ένα πρωτάθλημα που θα παίζετε μεταξύ συγγενών κ φίλων . Θέλησαν οι άνθρωποι της ΕΟΚ να βοηθήσουν τα σωματεία να μην έχουν μετακινήσεις ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ αν δεν έχει ένα σωματείο χρήματα να κάνει μια μετακίνηση 200 km που ήταν το ανώτερο καλύτερα να το κλείσει το μαγαζί η να το αφήσει σε άλλους . Αν ήθελε πραγματικά να βοηθήσει η ομοσπονδία ας πλήρωνε η ίδια τις διαιτησίες η ας επιχορηγούσε τα σωματεία για τις μετακινήσεις τρόποι υπήρχαν ΘΕΛΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ . Μετά και την χειρότερη Α1 επαγγελματική κατηγορία που ζήσαμε φέτος πολύ φοβάμαι ότι βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.