Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019

Αποχώρηση με αιχμές από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου για Γκουγκουτούδη.


Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης με ανάρτησ;h του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , έκανε γνωστή την αποχώρηση του από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου , αφήνοντας αιχμές για μη τήρηση των συμφωνηθέντων από την Διοικούσα επιτροπή του Τμήματος μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κατακλυσμένος από ανάμεικτα συναισθήματα απογοήτευσης και θυμού, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση ανακοίνωσης λήξης της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Και εξηγούμαι:
Παρότι δεν υπήρξε μέχρι σήμερα επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ανανέωση της προπονητικής εντολής του Συλλόγου προς το πρόσωπό μου, και παρότι υπήρχαν (και εξακολουθούν να υπάρχουν) σοβαρές εκκρεμότητες μεταξύ μας, η προετοιμασία της ομάδας είχε ξεκινήσει ήδη από τις 20-08-2019 -σε καθημερινή βάση- καθώς, ήδη από τον Ιούνιο, υπήρχε προφορική συμφωνία και, κυρίως, καλή πίστη (μάλλον, ωστόσο, μόνο από την πλευρά μου), σε σχέση με την εκ νέου προπονητική μου συμμετοχή.

Δεδομένου των ανωτέρω, ζήτησα πριν εισέλθουμε στην τακτική προπονητική περίοδο να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες, ως αυτονόητη και εύλογη έκφραση αναγνώρισης, του κόπου και των καλών αγωνιστικών αποτελεσμάτων για τα οποία κοπίασα, αφοσιώθηκα και προσπάθησα.
Φαίνεται, ωστόσο, ότι τα αυτονόητα δεν είναι πάντα αυτονόητα αλλά ζητούμενα, καθιστώντας την απόφαση αποχώρησης μου από το Σύλλογο που τόσο έμπρακτα στήριξα, μονόδρομο.

Όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα αναληφθείσες από μένα υποχρεώσεις μου ανταπεξέρχομαι ως κύριος, έτσι και ως κύριος αποχωρώ σήμερα από τον Ολυμπιακό, διευκρινίζοντας ότι η εξέλιξη αυτή προκύπτει, μόνο ως απόρροια αθέτησης των μεταξύ της Διοίκησης (Διοικούσας επιτροπής του Τμήματος) και εμού συμφωνηθέντων, τα οποία και παραμένουν απαιτητά.

Οποιοδήποτε έτερο αφήγημα (τυχόν) προκύψει (επίσημα ή ανεπίσημα) θα αποτελεί μεθόδευση δικαιολόγησης των αδικαιολόγητων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.