Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Χρήστος Δεληγιάννης στο ebasket.gr: “Θα τα βάλουμε κάτω και θα αποφασίσουμε”


Ο Χρήστος Δεληγιάννης είναι ένας από τους ανθρώπους κινούν τα νήματα στην Καρδίτσα με πολύ σωστή οργάνωση και λογική οικονομική διαχείριση.Με δεδομένο πως έχει δημιουργηθεί κενό με την κενή θέση στην Basket League και με δεδομένο επίσης πως η Καστοριά λογικά θα πάει στα τοπικά Πρωταθλήματα, εκτός αν αλλάξει η απόφαση του Μάκη Δίτσιου, σύντομα η Καρδίτσα ως 4η της κατηγορίας θα κληθεί να αγωνιστεί στην Α1.

Ο Χρήστος Δεληγιάννης μιλώντας στο ebasket.gr για την πιθανή πρόσκληση τόνισε. “Είναι μια πρόταση, που αν μας γίνει επίσημα θα πρέπει να εξεταστεί συνολικά από όλη την πόλη. Θα ζητήσουμε ένα περιθώριο να εξετάσουμε τα δεδομένα και να δούμε αν είναι βιώσιμο. Το θετικό είναι πως πλέον έχουμε νέο γήπεδο και πως θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την πόλη να προβληθεί. Ολα πάντως θα εξεταστούν με σκοπό να γίνει το καλύτερο δυνατό”.

Οι Θεσσαλοί πάντως δεν είναι αρνητικοί σε μια τέτοια προοπτική, αλλά δεν πρόκειται να ξεφύγουν  από τη γενικότερη αντιμετώπιση. Αυτό σημαίνει συνέπεια και αυτονομία, για να μη δημιουργηθούν οφειλές.

Πηγή:ebasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου