Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019

Παρών για 7η συνεχή σεζόν στον Α.Σ.Κ.ο αρχηγός Βαγγέλης Παπαδόπουλος.Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοίνωσε πως ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, θα είναι και τη νέα σεζόν παρών και αρχηγός της ανδρικής ομάδας του ΑΣΚ.


«Για 7η συνεχόμενη σεζόν, ο Καρδιτσιώτης σέντερ θα ενισχύσει την ομάδα μας, στην οποία είναι παρών και πρωταγωνιστής σε όλες τις ξεχωριστές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της. 

Με τρεις ανόδους, από την Α1 Θεσσαλίας έως την Α2 Εθνική και με δυο επιτυχημένες σεζόν στην Α2 Εθνική μέχρι και τα πλέι οφ ανόδου τον περασμένο Μάιο, ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος είναι και παραμένει σημείο αναφοράς για την ομάδα μας, με την αγωνιστική του παρουσία αλλά και την προσωπικότητά του. Το ίδιο ισχύει και για νέα περίοδο, με τον ύψους 2.05 σέντερ να προσφέρει αγωνιστική ποιότητα και εμπειρία στο νέο ρόστερ που δημιουργείται.

Ευχόμαστε στο Βαγγέλη υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Η ανακοίνωση για τον αρχηγό Βαγγέλη Παπαδόπουλο, ανοίγει τον κύκλο των ανανεώσεων και μεταγραφών για τη νέα σεζόν. Στις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν και νέες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.» αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου