Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019

Απαντητική επιστολή του Μιχάλη Τσιντσίνη στην ανακοίνωση της ΚΕΔ / ΕΣΚΑΘ ανακαλώντας τους χαρακτηρισμούς του.


Ο προπονητής του Κενταύρου Ζαγοράς, Μιχάλης Τσιντσίνης,  με επιστολή του απαντά στην χθεσινή ανακοίνωση της ΚΕΔ / ΕΣΚΑΘ  , ανακαλώντας τους βαρείς χαρακτηρισμούς του.
Αναλυτικά η επιστολή:
«Αξιότιμοι/ες,
Έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ κ. Χλωρό Νικόλαο, καθώς και μετά από κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΔΚΜ κ. Τζαφλέρη Δημήτριο, και με στόχο την αλληλοκατανόηση για ένα καλύτερο Θεσσαλικό μπάσκετ, σας ενημερώνω πως ήδη προέβην στην διαγραφή της –εν βρασμώ ψυχής- δημοσίευσης μου, στον προσωπικό μου λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, θα ήθελα να ανακαλέσω αμετάκλητα τους –ομολογουμένως- βαρείς χαρακτηρισμούς μου, όμως σε κανένα σημείο δεν ανακαλώ την ουσία των γραφομένων μου, τονίζοντας σας και πάλι πως η ομάδα στην οποία έχω την τιμή να είμαι προπονητής, έχει υποστεί επανειλημμένως κατάφωρες αδικίες, καθώς και επιλεκτικές συμπεριφορές και πως δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των αθλητών μου.

Στις παραπάνω αναφερόμενες συνομιλίες με τους προέδρους της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ και ΣΔΚΜ αντίστοιχα, είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω ακριβώς τα παράπονα και τις αδικίες στις οποίες είχα αναφερθεί, αλλά οι ίδιοι δεν γνώριζαν (όπως αναγράφεται στην ανακοίνωση) και θεωρώ πως έγινα απολύτως κατανοητός, με αποτέλεσμα τελικώς να συμφωνήσουμε στο ότι χρειάζεται να βελτιωθούν καταστάσεις και συμπεριφορές από όλους μας, για το καλό του Θεσσαλικού μπάσκετ.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως απορίας άξιον ήταν το γεγονός ότι κανείς από τους παραπάνω συνομιλητές μου δεν είχε γνώση της αναφοράς/υπομνήματος διαμαρτυρίας για αλλοίωση αποτελέσματος σε παιχνίδι της ομάδος μου που εστάλη στην ΕΣΚΑΘ και κοινοποιήθηκε τόσο σε ΚΕΔ όσο και σε ΣΔΚΜ στις 17/12/2018 ωστόσο ενημερώθηκαν άμεσα για μια –ατυχή και ίσως άστοχη- δημοσίευση στον προσωπικό μου λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα χωρίς να συνοδεύεται από το βίντεο που παρουσίαζα και το οποίο ουσιαστικά σχολίαζα.

Ευχόμενος να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος ανακοινώσεων, να σας δηλώσω την διαθεσιμότητα μου για οποιαδήποτε περαιτέρω κατ΄ιδίαν συνάντηση με κοινό σκοπό την βελτίωση του αθλήματος που εξίσου αγαπάμε και από διαφορετικές πλευρές υπηρετούμε.»

Με εκτίμηση,
ΤΣΙΝΤΣΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου