Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

Επίσημα στην Νίκη Βόλου Τάσσος , Γιωτόπουλος , Φρουσκλιάς - Ανανέωσε ο Λάμπρος Πρέκας


Οι κινήσεις της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης , με την σύμφωνη γνώμη του Λάμπρου Πρέκα, που τελικά ανανέωσε και θα συνεχίσει στον πάγκο και την νέα σεζόν, είναι προσεχτικές και αποσκοπούν στην δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου ανεξάρτητα σε ποια κατηγόρια θα αγωνίζεται του χρόνου η ομάδα.
 
Έτσι, σήμερα ολοκληρώθηκε και επίσημα με την υπογραφή των συμβολαίων στα γραφεία της Νίκης , η απόκτηση των τριών Βολιωτών παικτών και συγκεκριμένα του σέντερ Φώτη Τάσσου από τον Α.Ο.Αγρινίου, του πάουερ φόργουορντ Μιχάλη Φρουσκλιά από τον Οίακα Ναυπλίου και του γκαρντ Βασίλη Γιωτόπουλου από τον ΓΑΣ Κομοτηνής .

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον Πρόεδρο της Νίκης κ.  Χαράλαμπο Τουτουτζόγλου μας ενημέρωσε ότι αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις και για άλλες μεταγραφές, αλλά και ανανεώσεις,  την εβδομάδα που μας έρχεται.


Οι ανακοινώσεις της Νίκης Βόλου

Για τον Λάμπρο Πρέκα

"Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Λάμπρο Πρέκα, ο οποίος θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στο έργο του!"

Για τον Βασίλη Γιωτόπουλο

"Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την συμφωνία με τον αθλητή Βασίλη Γιωτόπουλο για την ερχόμενη σεζόν.
Ο Βολιώτης guard (26, 1.87) επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από μια γεμάτη χρονιά στην Γ' Εθνική και την ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνής, όπου ήταν πρώτος πασέρ και τρίτος σκόρερ.
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!"

Για τον Φώτη Τάσσο

"Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την την συμφωνία με τον αθλητή Φώτη Τάσσο για την ερχόμενη σεζόν.
Ο Φώτης (30, 1.98) επιστρέφει στον Βόλο και τη Νίκη, μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με την ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου και θα ενισχύσει την ομάδα μας κάτω από την ρακέτα καθώς αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των ψηλών.
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!"

Για τον Μιχάλη Φρουσκλιά

"Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την συμφωνία με τον αθλητή Μιχάλη Φρουσκλιά για την ερχόμενη σεζόν.
Ο πολύπειρος Βολιώτης αθλητής (31, 1.98) ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα στην ομάδα μας, έχει αγωνιστεί στην Α1 με την Ολύμπια Λάρισας και έχει υπάρξει βασικό μέλος των μικρών Εθνικών Ομάδων.
Μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις από 1 έως 4 και είναι γνωστός για την έφεση του στο σκοράρισμα.
Πέρσι ήταν ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές στην άνοδο του Οίακα Ναυπλίου στην Β' Εθνική και την χρονιά που έρχεται θα αποτελέσει βασικό πυλώνα στην προσπάθεια της Νίκης Βόλου για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!"
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου