Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

Η Ραφαέλα Σουλτάνη στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.


Στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν η Ραφάελα Σουλτάνη η οποία αφήνει μετά από 6 χρόνια το Βόλο και τον Ολυμπιακό για να γίνει κάτοικος Αθήνας.

Η Σουλτάνη γεννήθηκε στο Βόλο το 1991 και έχει ύψος 1.71 .Το πρώτο της δελτίο το έβγαλε στην Ανάληψη Βόλου σε ηλικία μόλις 9 χρόνων. Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στις νεάνιδες το 2006 με τον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης και κατέκτησε το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα το 2007 με το Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης.

Έχει ήδη αγωνισθεί συνολικά 8 χρονιές στην Α1 με τις ομάδες: Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης (3 χρονιές), με τον Ολυμπιακό Βόλου (4 χρονιές) και με την Ολυμπιάδα  Λάρισας (1 χρονιά), ενώ επίσης έχει αγωνισθεί και στην Α2 τόσο με τον Ολυμπιακό Βόλου όσο και με τα Μελίσσια στην Αθήνα.

Ήταν μέλος όλων των αναπτυξιακών κατηγοριών της Εθνικής Ελλάδας, ως βασικό στέλεχος με 40 λεπτά συμμετοχής στις κορασίδες και στις Νέες Γυναίκες, ενώ την περίοδο 2012-13 και 2015-16 αναδείχθηκε 2η και 3η στις ασίστ στην Α1 Εθνική κατηγορία.


Σε δήλωσή της στο magnesiasports η 27χρονη Βολιώτισσα αθλήτρια τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την μπασκετική μου πορεία στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Είναι ένας πολύ σοβαρός σύλλογος και έχει αρκετά αξιόλογη πορεία στο χώρο.Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό Βόλου για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας.Ήταν κάτι παραπάνω από ομάδα για μένα. Του εύχομαι να συνεχίσει πάντα να κρατάει ψηλά το επίπεδο του βολιώτικου μπάσκετ”.

Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου