Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Τριπλό χτύπημα από την ΑΕΤ με Βήτα, Κατούνα , Χριστάκο και προώθηση νεαρών αθλητών


Δύο μεταγραφές ανακοίκνωσε η ΑΕΤ , αυτές των Βήτα και Κατούνα , καθώς  και την  ανανέωση της συνεργασίας με Χριστάκο, προχωρώντας ταυτόχρονα και σε προώθηση νεαρών αθλητών στην αντρική ομάδα.

Αναλυτικά:
"Μετά  από μία γεμάτη αγωνιστική χρονιά στην ομάδα των Γόμφων (Α1 ΕΣΚΑΘ), ο πολύπειρος σέντερ Θοδωρής Βήτας μετακομίζει στην ομάδα της ΑΕΤ. Ο 31χρονος παίκτης, αγωνίζεται στη  θέση του σέντερ και έχει ύψος 2,00. Ξεκίνησε  το μπάσκετ στον Ερμή Τρικάλων και στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Ικάρους Τρικάλων , Α.Ε.Τ. , Δαναούς, Φαλώρεια , Mάγους και πέρυσι στους Γόμφους.

Ο Γιώργος Κατούνας παίζει στις θέσεις 3&4  ύψους 1,92  όπου πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα των Πελασγών μετακομίζει και αυτός στην ΑΕΤ. Ο 31χρονος παίκτης ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Ικαρο Τρικάλων και πέρυσι στους Πελασγούς Καλυβίων (Α2 ΕΣΚΑΘ).

Ο Σωτήρης Χριστάκος μετά από μία πετυχημένη αγωνιστική χρονιά στην ομάδα μας ανανέωσε για ακόμη μια χρονιά  όπου μαζί με Βήτα & Κατούνα με την ποιότητα και την πολυετούς  εμπειρία τους στο χώρο του μπάσκετ, αναμένεται να βοηθήσουν ιδιαίτερα τους πιτσιρικάδες της ΑΕΤ όπου είναι και στόχος της διοίκησης για αυτό ανακοινώνει ότι τη νέα αγωνιστική  περίοδο από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας , πέντε  παιδιά θα βρίσκονται και με την ομάδα των ανδρών στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Πρόκειται για τους Μαντούδη Ιωάννη (2003), Περιστέρης Τέλης (2003), Καρας Ελευθέριος (2003), Τσιάνας Νικολαος (2004) & Τσαρουχας Θεμιστοκλης (2004)     όπου και  έχουν πολλά να μάθουν δίπλα τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου