Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Σε διάθεση οι κάρτες διαρκείας του Ίωνα.


Ο  Ίωνας ανακοίνωσε ότι οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 είναι έτοιμες και ξεκινάει από σήμερα η διάθεση  στους φιλάθλους της ομάδας ."Ο Α.Σ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ ξεκινάει από σήμερα την διάθεση των καρτών διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η ομάδα μας θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τούς φίλου που μας στήριξαν πέρυσι με μια κάρτα διαρκείας και που στήριξαν και τα παιδιά της ομάδας μας που επί το πλείστον είναι φοιτητές και που μακριά από την οικογένειά τους έχουν βρει μια νέα οικογένεια στην ομάδα μας.

Στήριξε και εσύ την φετινή μας προσπάθεια να πάμε ακόμα ψηλότερα και να βάλουμε όλοι μαζί ένα λιθαράκι στην αθλούμενη νεολαία του τόπου μας.

Οι κάρτες διάρκειας έχουν συμβολική τιμή, ισχύουν για όλους τους αγώνες τις ομάδας μας και είναι μια χορηγία του καταστήματος επαγγελματικού εξοπλισμού Κραβαρίτη και της ηλεκτρονικής του σελίδας e-equip.gr αλλά και του νεοσύστατου σπορ καφέ Natus στην Mακρυν;iτσης 17 με 2ας Νοεμβρίου. Για πληροφορίες και διάθεση καρτών μπορείτε να καλέσετε και στο 6979224462 ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου