Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Παραμένει στο τεχνικό τιμ του Α.Σ.Καρδίτσας ο Κώστας Κομποδιέτας


Με ανακοίνωσή του ο Α.Σ.Καρδίτσας έκανε γνωστή την συνέχιση της συνεργασίας με τον Κώστα Κομποδιέτα στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας.


Αναλυτικά:
"O Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Κομποδιέτα. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής θα είναι μέλος του τεχνικού τιμ της ανδρικής ομάδας και άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Τζήμα.

Ο Κώστας Κομποδιέτας έχει σημαντικότατη παρουσία στο σύλλογό μας, στον οποίο αρχικά πρόσφερε σαν αθλητής και τα τελευταία χρόνια σαν προπονητής, τόσο στις ακαδημίες όσο και στην ανδρική ομάδα. Συνέβαλλε κι αυτός στην επιτυχημένη παρουσία της ομάδας στην παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2.

Του ευχόμαστε υγεία και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας."

Στις 27 Ιουλίου η κλήρωση
Νωρίτερα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών. Έτσι, ο Α.Σ.Κ. θα μάθει τους αντιπάλους του και το πλήρες πρόγραμμα, στην κλήρωση του πρωταθλήματος που θα γίνει στις 27 Ιουλίου στην Αθήνα. Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 6 Οκτωβρίου, ενώ νωρίτερα θα ξεκινήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Θυμίζουμε πως η προετοιμασία έχει οριστεί ήδη να ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.