Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Συνέντευξη Τύπου για το 2ο παιδικό τουρνουά «Φάνης Φόρος» (πρόγραμμα)


Με την σκέψη στον  Φάνη  Φόρο έγινε η συνέντευξη τύπου στο «Πανελλήνιο» για το 2ο τουρνουά στη μνήμη του προπονητή, που εργάστηκε άοκνα για την πρόοδο του συλλόγου και των πολλών παικτών που πέρασαν από τα χέρια του.

Έτσι μνημονεύεται μεταξύ των σημαντικών Τρικαλινών μορφών που διακόνησαν το άθλημα.

Ο  πρόεδρος  του  Κρόνου  Βαγγέλης  Τσιορλίδας  έπλεξε το εγκώμιο του  Φάνη ενώ υπογράμμισε  ότι θελήσαμε να  παρουσιάσουμε μια εκδήλωση βασισμένη στα πιστεύω του  αξέχαστου κόουτς. Επίσης τόνισε ότι πρόθεση μας  είναι και θα το επιδιώξουμε να καθιερωθεί η διεξαγωγή του τουρνουά μικρών ηλικιών με τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων ομάδων.

Ο πρόεδρος του  Κρόνου  μνημόνευσε τους κκ.    Χ. Καραμανλή, πρώην πρόεδρο της  ΑΕΚ(μπάσκετ),  Γ. Παρδακίδη, γενικό γραμματέα του  Περιστερίου,  Γ. Καλαϊτζή παλιό μεγάλο άσο και νυν υπεύθυνος όλων των τμημάτων υποδομής του  Παναθηναϊκού αλλά και τον  κ. Μπάκα του  Κεραυνού  Λάρισας.

Δεν ξέχασε ακόμη και την ιατρική υποστήριξη του τουρνουά από τον Κο Αλεξανδρόπουλο Χρήστο και την Κα Σουκούλη Παρασκευή αλλά και τους χορηγούς Αργυρόπουλος Art, Νερά Διός ,Grand  Meteora Hotel που αγκάλιασαν ασμένως της προσπάθεια και το βασικό  χορηγό της ομάδας καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς το αρτοποιοίο Σταχιένιες γεύσεις, οπότε το ευχαριστώ είναι λίγο.

Επίσης και τον πρόεδρο  της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκο μαζί με Περιφέρεια και  Δήμο Τρικάλων..

Ακόμη γνωστοποίησε τις βραβεύσεις που θα  γίνουν  στους: Δ. Ντούγκο, Γ. Μυλωνά, Γ. Καλαϊτζή και  Κ. Δελή.

Από την πλευρά του  ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ντίνος  Μπάρδας ανέφερε: «Ο Φάνης  έβαλε την σφραγίδα του στο μπάσκετ και πολύ σωστά οι άνθρωποι του  Κρόνου σχεδίασαν το τουρνουά στην μνήμη του.

Ο  αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Α. Αναστασίου σημείωσε και αυτός  ότι πρέπει να διατηρήσουμε άσβεστη την μνήμη του  Φάνη,   που  πρόσφερε πολλά.

Ακρως συναισθηματικός εμφανίστηκε ο προπονητής  Απόστολος  Βασιλειάδης, που  μίλησε για τον φίλο του  Φάνη , που τάχθηκε ολοκληρωτικά στο άθλημα.

Στο ίδιο πνεύμα και   ο αρχηγός   Βασίλης  Τόλης, που χαρακτήρισε τον Φάνη ως δεύτερο πατέρα.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
ΤΕΤΑΡΤΗ 11/4 
ΑΠΟ 14:45-18:30 :
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ - ΕΠΙΔΟΣΗ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΕΤΩΝ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΩΝ
Α΄ΑΓΩΝΑΣ: Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Β΄ΑΓΩΝΑΣ: ΚΡΟΝΟΣ - ΠΑΟ
ΠΕΜΠΤΗ 12/4 
ΑΠΟ 11:00- 14:00
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΑΠΟ 14:45-18:30
Α΄ΑΓΩΝΑΣ : ΚΡΟΝΟΣ - Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Β΄ΑΓΩΝΑΣ : ΠΑΟ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/4
10:45 - 14:00
Α΄ΑΓΩΝΑΣ: ΚΡΟΝΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Β΄ΑΓΩΝΑΣ: Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΟ
ΛΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου