Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

«Στολίδι» το Κλειστό της Νεάπολης! Οδεύουν προς ολοκλήρωση οι εργασίες


Ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης όπου εδρεύει ο Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος ΚΑΕ.Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από τις φωτογραφίες, η τελική του μορφή μας απεικονίζει ένα γήπεδο υψηλών προδιαγραφών, ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας.

Πλέον αυτό το γήπεδο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες όχι μόνο Α1, αλλά και παιχνίδια της Εθνικής ομάδας.
Ευχής έργον θα ήταν η πόλη μας να αναλάβει αγώνες επιπέδου Πανελληνίων, αλλά και Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Αποτελεί δε αυτό, ευκαιρία, διότι η συμμετοχή του Γυμναστικού φέρνει στην πόλη ανάπτυξη και μπορεί να θέλξει αθλητικό τουρισμό.

Οι Λαρισαίοι λοιπόν φέτος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους κορυφαίους της Α1, μέσα στο «σπίτι» τους, σε ένα πανέμορφο γήπεδο, αποκτώντας απλά την κάρτα διαρκείας του Γυμναστικού από 50 ευρώ, έχοντας φυσικά την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας ματς της σεζόν 207-2018.

Επίσης όποιος επιθυμεί με εισιτήριο διαρκείας μπορεί να ζήσει το απόλυτο θέαμα με τα court seαts με θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.