Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

"Βόμβες" μεγατόνων από τον Γ.Σ.Αμπελώνα, στα πράσινα Κόκκας και Γκανέτσας - Δηλώσεις του προέδρου Σταύρου Κωτούλα


Να ταράξει τα μπασκετικά νερά του Νομού φαίνεται να αποφάσισε η νέα διοίκηση της μπασκετικής ομάδας του Αμπελώνα και απ’ ότι φαίνεται τα κατάφερε, αφού μετά τον Βασίλη Κυριακόπουλο, ήρθε σε συμφωνία και με τους Ανδρέα Κόκκα και Θάνο Γκανέτσα, αθλητές που μέχρι και φέτος αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θέτοντας αναμφίβολα υποψηφιότητα για πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Για τον Θάνο Γκανέτσα, - που φέτος αγωνίζονταν στην ομάδα του Ερμή Αγιάς - , αυτό είναι το δεύτερο πέρασμα από την ομάδα του Αμπελώνα, αφού είχε αγωνιστεί με επιτυχία και την περίοδο 2008 – 2010, ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε σε Ολύμπια Λάρισας και ΑΕΛ.

Ο Ανδρέας Κόκκας, με Αμπελωνίτικες ρίζες - φέτος αγωνίζονταν στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα -, ενώ έχει αγωνιστεί και στις ομάδες της ΑΕΛ, του Σπάρτακου της Νίκαιας, των Σουφλαρίων, του ΓΣ Βόλου, της Μεταμόρφωσης Βόλου και της Ένωσης Ιλίου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρος Κωτούλας μετά την απόκτηση των δύο παιχτών, δήλωσε:

«Όταν πριν τρείς μήνες με τη νέα διοίκηση αναλαμβάναμε τα ηνία του Συλλόγου, είχαμε υποσχεθεί να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική αντρική ομάδα και μια ακαδημία – πρότυπο.

Με την απόκτηση των τριών παιχτών και τον βασικό κορμό μας αναλλοίωτο, θεωρώ ότι τηρήσαμε το πρώτο σκέλος της υπόσχεσής μας.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα, ευελπιστώ να τηρήσουμε και το δεύτερο.

Πραγματικά όλα τα παιδιά στη διοίκηση δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ελπίζω ο κόσμος του Αμπελώνα να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου