Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Ξεκινάει την προετοιμασία την Τρίτη 22/8 ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ- Οι μεταγραφικές κινήσεις


Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ξεκινάει την προετοιμασία την Τρίτη 22.8.2017 και ώρα 08:00 π.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.Καλεί όλους τους αθλητές της αντρικής, εφηβικής και Α παιδικού να δώσουν το παρών . Σημειώνεται ότι από το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνονται και προπονήσεις στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας σύμφωνα με τις ώρες της περσινής χρονιάς όπως και στο 3ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας .

Όσον αφορά τη μεταγραφική κίνηση του Αιολικού έχει ως ακολούθως.
ΗΡΘΑΝ:1) Κανούλης Δημήτριος από Α.Ε.Β.Δ. με ελεύθερη μεταγραφή. 2)Παπανικολάου Βασίλειος με ελεύθερη μεταγραφή από B.C.VOLOS. 3)Στρέζος Δημήτριος με μετοίκηση από Κεραυνό Ωραιοκάστρου .4)Βασδέκης Απόστολος από Νίκη Βόλου με υποσχετική ενός έτους.5) Χαντζής Αχιλλέας από Κένταυρο Ζαγοράς με υποσχετική δύο(2) χρόνων. 6)Σπανόπουλος Πάνος με ελεύθερη μεταγραφή από την Α.Ε.Κ .Έφυγαν: 1)Δεμίρης Απόστολος.2)Καρσέλας Χρήστος διαγράφηκε και μετεγράφηκε στον Κένταυρο Ζαγοράς 3)Φερχάτι Φραντζέσκο με υποσχετική ενός έτους στη Νίκη Βόλου.4)Μπεκρής Γεώργιος στον Ίωνα .5)Γαλάτης Νικόλαος στην Αγριά B.C.Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που έφυγαν γιατί βοήθησαν το αγωνιστικό έτος 2016-2017 τον Αιολικό να διαγράψει ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και να τερματίσει στην τέταρτη θέση ισοβαθμώντας με την τρίτη Μεταμόρφωση.

Καλωσορίζουμε όλους τους αθλητές που ήρθαν να ενισχύσουν την ομάδα μας καθόσον φιλοδοξούμε να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα της Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.
Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές μας όπως και σε όλους τους αθλητές των σωματείων της περιοχής μας.

Υπεύθυνος της ακαδημίας παραμένει ο κ .Σαμαράς Αντώνης πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής συνεπικουρούμενος επίσης από τους πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής κ.κ. Τελέγκα Στάθη, Τεντζεράκη Τατιάνα και τον τελειόφοιτος των Τ.Ε.Φ.Α.Α. κ. Οικονόμου Γεώργιο. Παραμένει τεχνικός σύμβουλος όλων των τμημάτων αγωνιστικών και μη ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Σαμαράς Μιχάλης. Προπονητής στην αντρική ομάδα ο κ. Τελέγκας Στάθης. Υπεύθυνος Δελτίου τύπου ο δικηγόρος κ. Ρούσσος Δημήτριος. Νομικοί σύμβουλοι παραμένουν οι κ. κ. Σαμαράς Ιωάννης ,Λασκαράκης Περικλής .

Από τη Διοικούσα επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου