Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΑΕΒ Διμηνίου : Διακρίσεις παικτών της στο TNBA Εlite CampΣτο TNBA Εlite Camp, που διεξήχθη στο Λουτράκι με την επιμέλεια των INDIANA PACERS και τη φυσική παρουσία του Coach David Westberry, εκτός από τη συμμετοχή του τεχνικού της ΑΕΒΔ Πάρη Λότφι στο προπονητικό team, οι αθλητές της ΑΕΒΔ πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις. 

Αναλυτικά ο Στέργιος Αυλογιάρης ήταν πρώτος νικητής στη δοκιμασία των ελευθέρων βολών, ενώ κατέκτησε και το έπαθλο της πρώτης θέσης στα σουτ δύο πόντων. 

Ο Δημοσθένης Κουτσομπόρης ανακηρύχθηκε ως ο " Μost Coachable Player " της διοργάνωσης.

 Στο φετινό TNBA Εllite Camp συμμετείχε και ο Ιωάννης Κανελλάκης, ο οποίος αν και γεννημένος μόλις το 2003, είχε εξαιρετική αξιολόγηση και ξεχώρισε.

 Η TNBA (The National Basketball Academy) είναι κορυφαία Ακαδημία Μπάσκετ των ΗΠΑ, που σχεδιάζει, οργανώνει, προωθεί και επιμελείται κορυφαίας ποιότητας σε διεθνές επίπεδο Camps. 

Συνεργάζεται με Κολλέγια των ΗΠΑ και δραστηριοποιείται σε εννιά Πολιτείες, αποτελώντας το μοναδικό φορέα που υλοποιεί τα Youth Programmes και τις υποτροφίες για λογαριασμό τεσσάρων ομάδων του NBA (Indiana Pacers, Houston Rockets, Orlando Magic και Milwaukee Bucks).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.