Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Ελπίδες ανόδου σε Ερμή Αγιάς και Γ.Σ.Φαρσάλων.


Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Κώστας Σορώτος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , η ομάδα του ΑΣ Παπάγου ανεβαίνει κατηγορία , αφού ο Αίολος Αστακού δεν θα κατεβεί στο πρωτάθλημα της Α2.
Από την όλη διαδικασία  αυτόματα βγαίνει κερδισμένος ο Ερμής Αγιάς που γίνετε η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για άνοδο  σε περίπτωση που προκύψει νέο κενό στην Α2, αλλά και η ομάδα του Γ.Σ.Φαρσάλων που μπαίνει και αυτή για τα καλά στο παιχνίδι ανόδου  σε περίπτωση που προκύψει νέο κενό στην Β' Εθνική.

Αναλυτικά έγραψε:
“Μόλις πληροφορήθηκα ότι ο Παπάγου βρίσκεται και επίσημα στην Α2. Η συγκίνηση και η χαρά μου είναι μεγάλη όμως αυτά είναι προσωπικά συναισθήματα που πάντα προσπαθώ να τα κρατήσω για τον εαυτό μου.
Η δικαίωση είναι μεγάλη για όλους όσο μεγάλη και δύσκολη ήταν και η προσπάθεια. Είναι μεγάλη για τους ανθρώπους που τρέχουν το σύλλογο θα έλεγα με υπερπροσπάθεια. Είναι μεγάλη για τα παιδιά που μόχθησαν , πάλεψαν και μείνανε όρθιοι μέσα απο κάθε δυσκολία αλλά και βγήκαν πιο δυνατοί και πιο αγαπημένοι απο τα σωστά και απο τα λάθη που κάνανε.
Η δικαίωση είναι μεγάλη για τον κόσμο του Παπάγου που ήταν πάντα δίπλα μας και στις νίκες και στις ήττες και δεν θα ξεχάσω ποτέ πως μας μιλήσανε μετά απο μια μεγάλη ήττα όταν ήρθαν και μας είπαν ” βλέπουμε τη προσπάθεια σας και θα είμαστε δίπλα σας μέχρι το τέλος”. Και ήταν……..
Τέλος η δικαίωση είναι μεγάλη για κάτι που πιστεύω χρόνια ότι δηλαδή η κατανόηση στο λάθος ενός παιδιού και η υπομονή είναι ο δύσκολος δρόμος αλλά είναι ο δρόμος μου………
Όταν ξεκίνησε αυτός ο δρόμος κανείς δεν πίστευε ότι θα τελειώσει έτσι και όμως είναι γεγονός. Σήμερα είναι μέρα γιορτής αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είναι και μέρα περισσότερης δουλειάς και συσπείρωσης γιατί η επόμενη μέρα είναι ακόμα πιο δύσκολη και πρέπει όλοι να είμαστε μαζί στη μάχη. Θα τα καταφέρουμε γιατί΄όπως έμαθα φέτος : Παπάγος είσαι………..
Υ.Γ. Θοδωρή ένας απο τους λόγους που ήρθα στον Παπάγου ήσουν εσύ. Μπορεί το σώμα σου να μην σε άφησε να βοηθήσεις αλλά εγώ προσωπικά ξέρω πόσο μεγάλη βοήθεια ήσουν για εμένα προσωπικα. Σε ευχαριστώ για ότι είσαι για εμένα. Η στιγμή ανήκει και σε εσένα………”Sorotos Kostasπριν από 4 ώρες


Μόλις πληροφορήθηκα ότι ο Παπάγου βρίσκεται και επίσημα στην Α2. Η συγκίνηση και η χαρά μου είναι μεγάλη όμως αυτά είναι προσωπικά συναισθήματα που πάντα προσπαθώ να τα κρατήσω για τον εαυτό μου.
Η δικαίωση είναι μεγάλη για όλους όσο μεγάλη και δύσκολη ήταν και η προσπάθεια. Είναι μεγάλη για τους ανθρώπους που τρέχουν το σύλλογο θα έλεγα με υπερπροσπάθεια. Είναι μεγάλη για τα παιδιά που μόχθησαν , πάλεψαν και μείνανε όρθιοι μέσα απο κάθε δυσκολία αλλά και βγήκαν πιο δυνατοί ...Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.