Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Τουρνουά Φιλίας που διοργάνωσε o ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ .


Το κλειστό του ΕΑΚ του Βόλου πλημμύρισε από μικρούς αθλητές και τους γονείς τους το πρωί της Παρασκευής 16 – 06 – 2017 και για 4 ώρες ευχαριστήθηκαν το μπάσκετ παίζοντας φιλικά παιχνίδια ενώ πραγματοποιήθηκαν πολύ ωραίοι αγώνες μεταξύ τριών ομάδων της πόλης μας. 

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν ο διοργανωτής Ίωνας Βόλου, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ολυμπιονίκης Μαγνησίας με αθλητές γεννημένους το 2004-05-06.

Μετά από πρόταση του Προέδρου του Ίωνα κ. Φαρμάκη Νικόλαου και τη σύμφωνη γνώμη των άλλων ομάδων δεν κρατήθηκε σκορ σε όλους τους αγώνες καθώς το τουρνουά ονομάστηκε ‘τουρνουά Φιλίας’ με μόνο σκοπό την ψυχαγωγία των μικρών καλαθοσφαιριστών και την γνωριμία μεταξύ των, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό το πώς αντιλαμβάνονται τον Αθλητισμό.

Στο τέλος των αγώνων βγήκαν οι σχετικές φωτογραφίες και με τις τρεις ομάδες αγκαλιασμένες ενώ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα.

Επίσης στο τέλος έγινε και μια ξεχωριστή βράβευση από τον Πρόεδρο του Ίωνα , Αντιπρόεδρο της ΕΣΚΑΘ και μέλος του Δ.Σ της ΕΟΚ κ.Φαρμάκη Νικόλαο στον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου και αντιπρόεδρο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη για την μεγάλη του προσφορά στον χώρο του μπάσκετ. Ο κ. Φαρμάκης χάρισε ένα αναμνηστικό Επετειακό Λεύκωμα της Εθνικής Ελλάδος με την συμπλήρωση 30 χρόνων από την ιστορική κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ το 1987 στον Coach Μιχάλη Καπουρνιώτη, ο οποίος σαv παίχτης αγωνίστηκε 2 χρόνια με την φανέλα του Ίωνα πετυχαίνοντας μάλιστα και την Άνοδο του Ίωνα στην Γ’ Εθνική το 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.