Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψε την πίτα του το αντρικό τμήμα του Ολυμπιακού Καρδίτσας


Σε ένα όμορφο περιβάλλον το κατάστημα «Ο Έυρυτος» Αφοί Μίσσαστη λίμνη Πλαστήρα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017.

Μετά από ένα νικηφόρο Σαββατοκύριακο τόσο για την Ανδρική ομάδα, νίκη επί του Αστέρα Λάρισας, όσο και για την Παιδική ομάδα, νίκη επί του Απόλλωνα Καρδίτσας, παίκτες, προπονητές και Διοίκηση είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να συζητήσουν και να απολαύσουν τις υπέροχες γεύσεις του «Έυρυτου».Η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού μετά την ανανέωση του καλοκαιριού και έχοντας στη σύνθεση της 6 παίκτες από την Παιδική και Εφηβική ομάδα, προσπαθεί να παίξει καλό μπάσκετ, να αναδείξει τους νεαρούς παίκτες της και να παραμείνει στην κατηγορία. Οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού κλήθηκαν να πέσουν στα βαθιά, καθώς το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΑΚΘ είναι άκρως ανταγωνιστικό και δείχνουν πως παιχνίδι με το παιχνίδι γίνονται όλο και καλύτεροι.
 Οι παραστάσεις που αποκτούν δίπλα σε έμπειρους παίκτες και σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα φαίνεται τους έχει βοηθήσει τα μέγιστα καθώς οι εμφανίσεις τους και τα θετικά αποτελέσματα στο Παιδικό και Εφηβικό Πρωτάθλημα φαίνεται να δικαιώνει την προσπάθεια των προπονητών τους.

Ο τυχερός αθλητής που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Οδυσσέας Ζαγανάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.