Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Με το δεξί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 (Β’ Κατηγορίας) η Εθνική Kορασίδων: Ουκρανία - Ελλάδα 41-54


Νικηφόρα ξεκίνησε η Εθνική Κορασίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 (Β’ Κατηγορίας) στην Οραντέα της Ρουμανίας. Η ομάδα του Τάκη Μπακογεώργου επιβλήθηκε με 54-41 της Ουκρανίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και έλεγχο των ριμπάουντ έφτασε μάλλον άνετα στην τελική επικράτηση. Στην μάχη των αιθέρων η Εθνική Κορασίδων είχε 49 ριμπάουντ (27 αμ. -22 επιθ.) έναντι 47 (30-17) της Ουκρανίας.

Στις 22/11 η κλήρωση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ 2017


Το επόμενο μεγάλο ραντεβού για την Εθνική Ελλάδας είναι το Ευρωμπάσκετ 2017.

Η κλήρωση των ομίλων, καθώς και το σε ποια χώρα θα αγωνιστεί η κάθε ομάδα θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη στις 22 Νοεμβρίου.

Η Τουρκία είναι μία από τις χώρες που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση μαζί με τη Ρουμανία (Κλουζ-Ναπόκα), Φινλανδία (Ελσίνκι) και η Ισραήλ (Τελ Αβίβ).

Ορκίστηκαν σήμερα οι αδελφοί Αντετοκούνμπο.


Ο Θανάσης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ορκίστηκαν σήμερα το πρωί (5/8) στο στρατόπεδο του Αυλώνα όπου είχαν παρουσιαστεί προ εβδομάδων για την στρατιωτική τους θητεία..

Τα δυο αδέρφια θα είναι στο Όπλο των Διαβιβάσεων και θα υπηρετήσουν για 3 μήνες , μιας και είναι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού.Φωτογραφία του Action Images