Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Έναρξη την Τετάρτη 31/8 για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.


Την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 19.00 , από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά , ξεκινά η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει των υποχρεώσεων της , στο κύπελλο Ελλάδας και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας της ΕΟΚ , για την αθλητική περίοδο 2016-17.
  Στις 18.00 , την ίδια μέρα και στα γραφεία του Συλλόγου στο ΕΑΚ Βόλου θα γίνει η πρώτη συνάντηση των αθλητριών και των προπονητών με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής , όπου θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις ενόψει της προετοιμασίας ενώ θα μοιραστούν και τον ρουχισμό για τις προπονήσεις τους .

Από τον προπονητή κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη και το συνεργάτη του κ. Μπορίνο Μάριο καλούνται οι παρακάτω αθλήτριες :

Ζέρβα Νίκη , Ζήτη Ελένη , Σουλτάνη Ραφαέλα , Κυριαζίδου Εύη , Αγαγιώτου Λαμπρινή , Σαρακατσάνη Λία , Αρτεμισίου Ιωάννα , Κουτσιάφτη Αλεξάνδρα , Αγκάνη Δανάη , Παγκαλίδου Νένα , Διαμαντοπούλου Σταματία , Ντελή Χαρά , Χούτα Βάλια , Βογιατζάκη Θώμη , Ντόβα Χριστίνα και Νούλα Κατερίνα .

Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη έναρξη προετοιμασίας και ο αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τη γυναικεία ομάδα την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά .

http://olympiakosvoloubasket.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου