Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

MILKO 3X3: Μπάσκετ στο Βόλο και στην Καλλικράτεια


Η παραλία του Βόλου και η Καλλικράτεια πέρασαν το Σαββατοκύριακο παρέα με το μπάσκετ μέσα από τα τουρνουά MILKO 3X3 που φιλοξένησαν.
Και στις δύο πόλεις τα παιδιά έπαιξαν, πήραν μέρος σε διαγωνισμούς και χάρηκαν το παιχνίδι με τη βοήθεια της SPALDING και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στο Βόλο πήραν μέρος στο τουρνουά MILKO 3X3 συνολικά 254 παιδιά (222 αγόρια, 32 κορίτσια). Νικητές στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Γιώργος Τσούτσας (Δημοτικό) και ο Παντελής Αντωνόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Θάνος Τσίρος (Δημοτικό) και ο Παντελής Σιμωτάς (Γυμνάσιο-Λύκειο). Παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές ο πρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργος Βλιώρας, ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο αντιπρόεδρος ΕΣΚΑΘ, Νίκος Φαρμάκης, η Ευγενία Φραγκούλη, μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Βόλου  ανέλαβε όλες τις διαιτησίες του τουρνουά.
 

 

 


ΠΗΓΗ:http://basket.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.